Het is weer zover. De tweede lock-down is er. Niet essentiële winkels moeten de deuren sluiten. De sprong naar de online verkoop is dus nog nooit zo belangrijk geweest.

Is het haalbaar om op korte tijd een webshop te openen?

Natuurlijk kan dat! Je verplaatst op deze manier de winkelverkoop naar online verkoop. Wij kunnen voor jou binnen een beperkt aantal dagen (gemiddeld 5 werkdagen) een webshop opleveren.

Wat kan je verwachten binnen deze periode?

Een operationele webshop waar je klanten producten kunnen bestellen én betalen.
Wat de webshop nog niet zal hebben, is een mooie opmaak in de huisstijl van jouw bedrijf.

Wat kost je dit?

Een webshop kost op zich niet zoveel. Het is de tijd die nodig is om deze te bouwen wat je uiteindelijk zal betalen. Een eenvoudige webshop begint vanaf ongeveer een €1000.

Wij maken gebruik van WooCommerce in combinatie met WordPress. Je kan uitermate veel producten aanbieden of een handje vol producten, wat goed nieuws is, want je kan ten alle tijden je aanbod uitbreiden!

Voordelen van een online winkel?

Dat spreekt momenteel voor zich in tijden van Corona. Jouw klanten kunnen 24/24, 7/7 jouw winkel binnenstappen, producten bekijken en bestellen.

Het geeft jou maar ook je klanten alle flexibiliteit. Of het nu 7 uur ’s ochtends is of 10 uur ’s avonds.

Wij kunnen voor jou binnen een beperkt aantal dagen (gemiddeld 5 werkdagen) een webshop opleveren.

Wat kan je verwachten binnen deze periode?

Een operationele webshop waar je klanten producten kunnen bestellen én betalen.

Wat de webshop nog niet zal hebben, is een mooie opmaak in de huisstijl van jouw bedrijf.

 

Waarmee rekening houden?

  • Kosten: Het ontwerpen, maken, hosten, beveiligen en onderhouden van een webshop is niet altijd even goedkoop. Zeker als je website een grote groei kent en verkoopvolumes stijgen. We raden aan om in eerste instantie te investeren in een webshop die past bij jouw zaak. Zie het niet te groot in één keer. Dit “nadeel” kent langs de andere kant een voordeel, je kan je webshop gewoon mee laten groeien.
  • Beveiliging: Iedereen heeft bij wijze van spreken een webshop vandaag de dag, dit trekt natuurlijk de aandacht van criminelen. Wij zorgen ervoor dat je website goed beveiligd is en transacties veilig kunnen verlopen.
  • Juridisch: De GDPR waar je wellicht al van op de hoogte bent, vraagt extra aandacht bij het lanceren van een webshop, je gaat immers klantgegevens zoals naam, adres e.d. verzamelen.

 

Contacteer ons voor meer info
    Indien ja, geef hier uw domeinnaam in: