Wil je een website laten maken?

Kies voor Studio Kers als webdesign bureau!

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites volgens jouw wensen en budget. Na oplevering ben je volledig eigenaar van jouw website en zijn we steeds beschikbaar indien je aanpassingen wenst of hulp nodig hebt.

 

Basis website

Een website die 1 tot enkele pagina’s bevat met alle cruciale informatie van jouw bedrijf of vereniging.

 

Website op maat

Een website volledig uitgewerkt volgens jouw noden en wensen.

 

WordPress website

Een CMS website, die toelaat eenvoudig zelf de inhoud van de website te beheren.

 

Webshop

Een webshop in functie van wat jij wilt verkopen. Ook in tijden van Coronacrisis

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Een professionele website op maat, van design tot afwerking. Elk project bij ons is maatwerk. En ook na de oplevering van jouw website staan wij steeds paraat voor vragen en eventuele aanpassingen of uitbreidingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.

 

  Wil je ook een professionele website op maat laten maken?

  Een website hebben is natuurlijk 1 ding, een website maken die zichzelf terugbetaalt is een heel ander verhaal. Je wilt in eerste plaats dat jouw website een online visitekaartje wordt van jouw bedrijf of organisatie. Dat is allemaal leuk en wel als het er mooi uitziet, maar jouw website moet bovenal vindbaar zijn in zoekmachines zoals bv Google. Wel, we hebben dan goed nieuws, want de websites die wij bouwen, worden geoptimaliseerd voor zoekmachines.

  Responsive design: Je ziet het overal en bijna bij iedereen, een smartphone, hoe belangrijk is het dus niet dat een website ook toegankelijk én duidelijk leesbaar is om dergelijke kleine schermen. Niet alleen moet het duidelijk zijn, het moet ook snel zijn, hoe sneller hoe beter. Wist je dat het merendeel van de bevolking niet langer dan 2 seconden wilt wachten op een webpagina, voor ze geladen wordt? Ook hiervoor ben je bij ons aan het goede adres.

  website maken die zichzelf terugbetaalt

  Kortom, we doen er alles voor om de website bezoeker en zo optimale surf ervaring te garanderen.

  Wij maken websites op maat voor particulieren, bedrijven en vzw’s. De door ons gebouwde websites kan je makkelijk zelf kan aanpassen zonder enige technische voorkennis. Hiervoor maken wij gebruik van WordPress, een uiterst gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS).

  Het ontwerp is pas af wanneer jij helemaal tevreden bent!

  Elk project is uniek en verdient een unieke aanpak. Prijzen zijn dus steeds op aanvraag.